Korea, Here I Come!

Det var länge sedan jag spelade det här spelet, Flight Simulator FX Deluxe! Bestämde mig för att ta en "liten" tripp till Sydkorea, hehehe. Jag startade från Stockholm Arlanda och min destionation är Incheon INTL Airport. Flygtid: ca 8h (med 0.5 x time speed)

Här är några fina screen shoots, dock mitt graffe kort är inte det bästa :(
Ni skall bara se hur det är på högsta grafiska nivå - detta är grafiken på "low lvl". Laggar som tusan på högsta GF upplösning, men men xD
Det är ändå kul att få flyga lite :) Jag skall slänga upp lite fler bilder på start/landning också senare:)




Korea here we go!!! xD



Okej grafik, trots att det är på medium low



Flyger på dryga 36000 feet höjd (ca 10km)



Jag gillar molnen - dom är väldigt realistiskt återgivna



Cockpitt view - fina detaljer, men synd att alla knappar inte är funktionella :(



We´re Flying To The Moon! xD


FSX - eller Flight Simulator X är ett riktigt roligt spel, eftersom du kan flyga precis vart du vill - och då menar jag verkligen vart du vill. Ja, du kan till och med flyga över Linköpings Universitet (på högsta grafik så kan du t.o.m SE universitetet!) Det finns över 24.000 flygplatser att välja mellan, allt från Kastrup till Arlanda och Busan Aero i Sydkorea.

Spelet är verkligen en rolig simulator, där du kan ställa in verklighets inställningar. På högsta, så kan du krascha för minsta lilla misstag du gör! Som att flyga på riktigt, hahaha! Jag spelar på högsta verklighets lvl, men jag strök "strech damage", ett fenomen som gör att planet kan gå sönder om du svänger för hårt :S


Testa på det om du får chansen, det är ett roligt spel, och man lär sig att flyga ett plan - för allt ni ser på Cockpitt bilderna är efter verkliga flygplanscockpittar!



"You have ATC clearence, you're free to take off!"



Bye Bye!

TIGA





Baby, song for any season
I got so many reasons
You gonna wanna make it
Someday...

Some say:
''Boy, your always teasin...
I think you best be leavin...
Why you gotta drive me crazy!''




Videon är ruskigt dålig, men låten ruskigt skön! xD

Mylo - In My Arms

High Tech Games xD

Hahahaha!!! Peter, synd att man inte fick göra sådant här på Fysiken! Snacka om vilka höga betyg man skulle ha då! xD Man kan ju undra vart världen skulle gå, om man spenderade tekniken på sådanna här roliga små lekar :D








Härlig Video :D



hahaha, vet inte varför, men jag föll för den här videon för Asian Airlines xD Gillar melodin, värsta avslappnande och easy, hehehe! Se på den och dröm er iväg till våran världsdel - ASIEN!!!! XD

oxoxox

Jordens Undergång - Ett långt inlägg

KRÖNIKA: Artisterna Som Gud Glömde
Ha en trevlig läsning! :)


TOP 10, DE SÄMSTA ARTISTERNA GENOM TIDERNA:

1) HÅKAN HELLSTRÖM - Ja din röst är det ju VERKLIGEN inget fel på...
2) HÄSTPOJKEN - Namnet säger väl allt - och copycat när det gäller Hellströms röst 0_o
3) BRITTNEY SPEARS - Att hon över huvudtaget orkar hålla på
4) 50 CENT - Hah, där trodde du var cool med ditt artistnamn, du sjunger som om du satt och sket på toan
5) EMINEM - Ja, vad är ditt problem egentligen?
6) BOB DYLAN - Hahaha säger jag, sitt du där och gnäll över ditt liv, men någo vidare bra musik gör du inte
7) BOB'SIN CLAIR - Fan är du kåt på strand tjejer eller vad?
8) TAKIDA - Sjunger värre än en våldtagen häst
9) AGNES - (.....)
10) DARIN - Sjunger bara nonsens


LÅTAR SOM VI KUNDE LEVA UTAN:

1) EVERYTIME WE TOUCH - Cascada
2) WONDER CHILD - glömt artisten
3) 8 MILES - Eminem
4) BOM -BOM - Vengaboys
5) IM SO SEXY - Günter
6) BOTEN UP - Bass Hunter
7) HUM HUM i HUMMLEGÅRDEN - Lars Winnerbäck
8) TELL ME - Wonder Girls
9) Och hederspriset går till SNSD som gjorde en låt om hur man vispar grädde och bakar en kladdkaka, med musikvideo och allt.


MENINGSLÖSA UTSPELANDEN
När man hör dessa människor stå och vråla, skvala, gnälla, bröla och allt vad man kan hitta på, så kan man ju undra vart musiken är på väg idag. 50 Cent som bara sjunger om sitt våld och knark, fan lyft på arslet och se till att få ordning på ditt liv istället. Håkan Hellström vs Hästpojken som står och ylar i falset - jag menar, vad är det för musik egentligen? Till er alla som gillar sådant - vad är musik för ER? Dagens musik är som mjukporr för var och en, och allt kommer i stort sätt från en enda knytpunkt: USA. Vi ser artister stå och jucka med höfterna för glatta livet, amerikanska tjejer med sina äckliga bröst och lövtunna midjor och höbalsstora skinkor, och är dom inte ensamma så är det ett närmast Gang Bang Society på sceenen.

Och det går NI igång på., ser på, lyssnar på, diggar till, dansar till. Samma sak, dag ut och dag in. Allting låter till och med likadant. Samma bas slingor, tunes, melodi. Till och med sångtexterna handlar all om samma sak - sex, våld, droger, kvinnor. Och om hur synd det är om varje artist och deras tragiska öden. Men om vi tar och skalar bort allt det där. Vi kastar ut alla porrskådisar till artister vi schaktar bort 50Cent och hans jävla problem, och den överskattade Bob Dylan och alla andra egocentriska sångartister.
Så, Puts väck, iväg med er till planeten Neptunus, där kan ni dansa bland molnen som är strax över absoluta nollpunkten - så får vi se hur mycket knull-rörelser ni kan göra under dessa omständigheter.

Vad finns då kvar av alla artister? Jo det skall jag säga er, ungefär... hmm... kanske 90%? Och vart kommer dessa 90% ifrån? Jo, alla dessa miljoner modiga människor som gör sina egna låtar och slänger upp dem på sidor som Youtube, SoundClick eller MP3.com. Naturligtvist, ni har listat ut vilka jag talar om, jag talar om musikbranschens AMATÖRER!
För det är här vi börjar ana den rktiga musiken! Musiken, som kommer från själen och inte från berömdheten eller plånboken! Så vad jag säger, är att skall man hitta bra musik, så är det på den här nivån man skall söka. Jag har gjort det så länge jag har haft tillgång till Internet, och det kan jag lova er, jag har hittat fler intressanta låtar än vad Eminem någonsin skulle kunna skrapa ihop, hur mycket han än försökte.

DAVIDS SYN PÅ MUSIK
Nåja jag skall tala om för er, hur jag ser på musik, så nu talar jag för mig själv.
Vi människor styrs av känslor, minnen som skapar känslor, eller känslor som väcker minnen. Vi är praktiskt talat vandrande nervknippen som alla strävar efter en och samma sak: Att få återuppleva en stund, en tid, en känsla, ett minne - alla med sina anledningar eller orsaker. Vissa gör det genom att besöka platser, krama om sin älskade, rita/skriva, se på fotografier, prata om det - eller helt enkelt JOBBA. Det finns så många sätt att återuppleva goda tider eller en stunds tillgivenhet. Så även MUSIK kan skapa den glädjen.

Musik - om något för mig - är en riktig minnesfångare. När jag är ute och rotar i MP3 djungeln på diverse sidor så stöter man på allt från A - Ö. Här finns allt som är dåligt, bra och fantastiskt. Men, en låt kan vara bra, dålig eller bara fantastisk - fast vissa låtar utmärker sig ändå lite mer än alla andra. Vissa låtar har en tendens att få en att stanna upp för ett ögonblick; som om "Vad var det där?". Dessa låtar har den egenskapen att kunna få dig att minnas saker, stunder, känslor i det förflutna - eller plocka fram känslor hos dig som du inte visste hade, om det än så bara handlar för stunden.

Man kanske känner att hjärtat tar ett extra slag, eller att man lättar lite från stolen - för dessa låtar har en annan egenskap, och det är att dom kan plocka fram den där känslan eller minnet varje gång du lyssnar på den! Det behöver inte vara att hela låten gör det, kanske bara en liten del av den, eller kanske ligger ljudet i refrängen - men det är det där lilla som får dig att minnas tillbaka som gör musiken till "riktig" musik.


EXEMPEL
Här nere är några exempel på musik som väcker minnen från mitt förflutna, eller kanske bara en kort, liten känsla, men som kan spelas upp varje gång jag lyssnar på dessa låtar:

x Miguel Migs - Pedal Pushing.
   Den här låten får mig bara att luta mig tillbaka och låta en hel ström av känslor och minnen at svalla ut :D
   Pedal Pushing

v Accos CoolKAS - Cosmic Vision. Lyssna mellan 3:05 - 4:15
   Jag tänker varje gång på de härliga känslorna jag hade när jag precis hade flyttat till Ryd.
   Det är en känsla jag aldrig vill glömma. :D Det här ÄR MUSIK!
   Cosmic Vision

x Solar Fields - Sky Trees. Lyssna speciellt mellan 2:16 - 4:26!
   Sky Trees




Now this is music - so Let's here Be Some Music!

The Girl Next B-uilding xD


"Tjejen från B-Huset - En Legend För Oss Båda xD"


Okej Peter, bara för att du nämnde det förut, så fick du mig att åt minstone försöka rita av henne - men jag kommer inte ihåg hennes ansikte så mycket. Det var ju trots allt nästan 8 månader sedan jag såg henne sist :D
Det jag minns mest på henne det är hennes mun och glasögon :D
Håret är svart, men orkade inte pilla så mycket med färger, så det fick bli denna snabba skiss. Vissa detaljer har jag lagt till för egen hand, mest för att fylla ut tomrummen, men det är en bild som är baserad på de suddiga minnen jag har av henne - men visst var hon söt, Peter? xD

Jag vet inte om denna bild blev så lik, men om du ser henne någon gång, so let me know, hahaha! Men det var svårt att rita bilden - det är sannerligen inte lätt att rita av ett ansikte på en verklig människa ur minnet - en människa man bara sett på avstånd och för 8 månader sedan, hahah xD

I alla fall, här är mitt försök, så njut av det, Peter! Här är Legenden "Tjejen Från B-Huset" xD

Ritad på MS Paint som vanligt :D

oxoxoxox

Rita På Ms Paint

Eftersom vi alla tycks ha drabbats av drawing-feber, så tänker jag lyfta fram en gammal favorit, från min nya sida xD
Nämligen en steg - för - steg bild på hur jag ritar ett Natarhaan ansikte! I det här fallet får det bli Josh som står i centrum, en huvudfigur i min Natarhaan värld.
Vad är poängen med detta? Jo ibland kan jag inte låta bli att håna dom som sitter i timmar med fancy verktyg och penslar i PSP Cs 4. En tanke slog mig; varför inte försöka med MS PAINT??? Då får man använda "huvudet" lite mer, när det gäller effekter osv. xD Sedan är det u grymt mycket charmigare om någon gör en ursnygg bild på MS Paint, än en person som sitter och material-lirar med illustrator eller PSP eller Opencanvans, hehehe! Här nedan är i alla fall mitt försök :D

v Samtliga bilder är gjorda i MS Paint Standardversion
x Inga special verktyg eller penslar har använts
v Bilden tog ca 1 timme att fullborda
x Alla bilder är Copyright-skyddade
v Bilderna är ritade helt ur mitt huvud


STEP 1:
Vi börjar med att först rita ut hur vi föreställer oss hela ansiktet. I det här stadiet ritar man snabbt, och lite slarvigt, man placerar ut delar av ansiktet lite på måfå bara för att se vad som skall justeras till senare. Det viktigaste i det här stadiet är att man får någorlunda rätta proportioner; föräven om det är första steget av en skiss, så bygger man ändå trots allt grundproprtionerna utifrån den här modellen. Tänk på det!



STEP 2:
Observera nu att vi kan börja med mera detaljer, så som jag nämnde ovan. I det här fallet har vi startat med Joshs hår. I MS Paint så finns inte dom här special brushers som finns i Photoshop, så här får man ta till med lite
"magiska" trick. För att få håret att se lite livligare ut, sågörman bäst i att fylla ut detmed lite mindre linjer. Om ni kollar på hårets ytterlinjer så är dom tjockare än dom som är målade på insidan! Man ser tydligt att håret får en mer "livligare" framtoning, trots att vi bara befinner oss i STEP 2 stadiet av skissen! Lägg också märke till att vissa linjer skär in i varandra,mend et fixar vi till senare!



STEP 3:
Så där ja! Eftersom hela bilden är menad för att bli en snabb skiss, så har vi valt att nöja oss med detaljeringen för håret. Vi går vidare till nästa steg, och det är att börja göra hans "öron". Dom har fått en färg. Även några detaljer har ändrats i ansiktet. Kan du se vilka?



STEP 4:
Nu har vi kommit tild en viktiga biten på våran skiss: Att färga håret. I PSP kanman lätt faida olika toner av färg och göra snygga övergångar, men det kan man inte i paint. Till en början så måste vi välja en så kallad grundfärg. Grundfärgen är den färg som ligger "i botten" av alla färger som kommer att adderas in på bilden.
Olika områden på håret kan ha olika grundfärger; om man vill att håret skall se mer livligare ut. Vi har även ändrat ytterligare något på hans ansikte; förkortat hakan, gjortmer skuggor.



STEP 5:
Så här kan det se ut; håret har fått olika färger, och färgkulörer. Manmåstege det lite tid, om man vill att det skall bli lyckat. Givetvis kan man göra det mycket, mycket bättre än detta,men det beror helt på hur mycket tid man vill lägga påsin bild. I denna demonstrationsserie har jag valt att göra det enkelt, mest för visningens skull. Varje kulör ni ser har en egen grundfärg; se ovan, en färg man kan utgå från sedan när man gör toningar, alltså samma sak som i PSP fast på MS Paint vis. Ansiktet har vi inte ändrat mycket på sedanförra gången.



STEP 6 - THE GOAL!!!
Tadaaa! Bilden är klar! En sista justering av olika detaljer, så som skägg, och en del av hans munk-kåpa har gett mer liv åt bilden. Oftast när man ritar huvuden/ansikten, är det ganska viktigt att man får med halsen och en del av axlarna, så att man ser att huvudet "vilar" på något. Konstigt nog, men om man inte får med axlarna eller en bit av bröstet (normalast att mans er till att få med en bit av nyckelbenen), så förlorar faktiskt ansiktet sina proportioner! Det blir inte lika "lätt" att se på ansiktet och uppskatta dess utseende om inte halsen sitter fast på en kropp (grundregel nr 5 på Estetisk Bild Och Form linje på gymnasiet)

Bilden blev inte så dålig ändå, med tanke på dess syfte, och för att vara en snabb skiss bara! xD


EDIT: Mitt J**** tangentbord dampar ur så fort man trycker på spacebar, så vissa ord flyter ihop >.<
Orkar inte ändra på det nu -.-




Alla bilder är copyright-skyddade av mig, David Lundeberg 2000 -2229, hehehe




Hårda Bud



HAHAHA
jag vet inte om Peter gör det medvetet, men han väcker så roliga minnen hos mig... Jag har på senaste tiden försökt få honom att skriva en egen berättelse, vilket verkar vara omöjligt, men jag skall damn me lyckas! xD
Han refererar hela tiden till hur jobbigt det var att hålla i pennan, och kommer med 100 mer eller mindre osannolika bortförklaringar till varför han INTE kan skriva, men så sa jag; "Du behöver ju faktiskt inte använda en penna, du kan ju trycka på tangentbordet..."

Kändes som om hans bortförklaringar tog slut där, hahahaha! (With no respect for you, Peter! xDxD)

Men när jag läste hans inte minst sagt MASSIVA inlägg om en dröm han hade, så kunde jag i alla fall inte undgå att se potentialen i hans skrivande, förutom att han kanske borde använda sig lite mer av space och radbrytningar samt stycken i sin text... xD  Ärligt talat Peter, jag tror inte någon kommer att kunna läsa allt det där i ett enda kör, hehehe.

SINNESSJUK DRÖM
For that matter, i had a dream too, om en ganska märklig sådan. Jag drömde faktiskt om Phuong (fast jag aldrig träffat henne), Peter, Becky och Pawski (tysken, Peter), ni sprang omkring med maskingevär och sköt färgade Pain-Ball kulor på folk i C-Huset. Lars (våran fysiklärare) var jätteförbannad och skrek att vi skulle ge fan i att störa hans arbete, för han höll på att bygga en maskin som kunde skapa svarta hål.

Sedan kom Peters och min legend, Tjejen från B-Huset och frågade Phuong om hon ville ha skjuts till månen, och då blev Peter arg och sa att han skulle äta upp en Handgranat, men då blev Tjejen Från B-Huset ledsen och skickade iväg Phuong till Pluto istället och gav Peter en kram. Becky försvann någonstans i början, och Pawski satt ute på skolgården och grävde upp dom här stenplattorna med en röd plast spade, för att han hade grävt ned hans mors pensions arv någonstans där.

Sedan satte Phuong som nu helt plötsligt var tillbaka, eld på Pawskis mors pensionarv, och Pawski grät, för nu kunde han inte åka och hälsa på sin bror på Svalbard, och Peter var borta (han syntes inte till någon mera i drömmen) liksom Becky, så kvar var Tysken och Phuong i ett brinnande inferno mitt på skolgården. Där tog drömmen slut.

Man kan ju undra vad det där symbolerade. Vad tror ni?


Skapa Lite Nytt

JAG  antar att det är dags för mig att börja skriva lite mer på min blogg. Nu för tiden har jag arbetat mycket på att försöka göra min tillvaro något bättre,

De flesta uppdateringarna kommer att ske via min nya sida, så kika gärna in där! xD
I alla fall, snackade lite med Peter idag, han verkar fortfarande okej. En gång i tiden lärde han mig att käka mindre godis, vilket jag tackar honom mycket för, men nu fick jag reda på att han själv har fallit ned i sockergropen, haha!
Ödets ironi, va? xD

Jag hoppas jag kan komma tillbaka till Linköping, bättre ställe finns inte, i alla fall om man gämför det med Gotland. man pratar ju om levande döda, och det är nästan lite så här med :S

Vi kan väl börja en liten lek? Vi döper leken till "Om Jag Hade..." Här får vi fantisera om vad vi vill :D Ingeting är omöjligt!

OM JAG HADE 130miljoner kr, så skulle jag flytta tillbaka till Linköping, köpa mig en LITEN villa i rött tegel. Där skulle jag bo de närmsta fem åren. Jag skulle kunna plugga det jag ville, jag skulle betala tillbaka till CSN och be dem att dra åt helvete xD
Sedan skulle jag satsa mycket på min älsklingssport, Bowling, köpa lite nya klot och andra grejer, och så skulle jag börja träna 3h varje dag :)  Sedan skulle jag köpa en riktig bra dator och spela Metin 2 ända tills jag tröttnar, hahaha! Och så skulle jag fråga Peter vad han önskar i present, och så skulle jag köpa honom en riktig monsterdator, bara för att se om han tar emot den, haha!
Efter dom där fem åren av studier så skulle jag flytta till Japan eller Sydkorea, för vackrare ställen fins inte! :D

Men om jag hade 130 mille, så skulle jag i alla fall inte stanna här på Gotland...

Till dig Pongi :D



Phoung - det här kanske kan cheer up your studying :D
Det är inte bara vi svenskar som har svårt för... vice versa :D

Mika Sakai, Kiawa! <^.^>



P-League 2009
Mika Sakai (den längsta) är ju bara för Go, jag gillar hennes vuxna, avslappnade spelstil och uttryck i ansiktet efter att ha gjort ett skitslag :D Synd bara att hennes syster, Reika Sakai inte spelar längre :(
 Den kortaste, vinner äran för att alltid ha det lilla leendet på läpparna, medan Mai är den riktiga sur-pajen bland dem, även om hon nu vann. Hon tar nog tävlingen lite för allvarligt.

Check List: Old Memories

Everything Goes With My Super Warrior:

NAME: Epic Life
CLASS: Warrior
GENDER: Female
ORIGIN: Korean

INTEMS:
v +9 Red Dragon Soul Blade
x +7 Pearlized Dream Boots
v +8 Epic Shield
x +9 Sun Sting Armor (upper)
v +9 Sun Sting Stocking (Lower)
x +8 Triad Helm
v +7 Heavenly neckle

INTEM STATS:
x +9 Red Dragon Soul Blade;
- AP: 250,
- Magic AP: 270,
- Chance To Poison: 15%
- Strongest against Warrior: 40%
-- Sura: 35%
-- Assasin: 35%

v +7 Pearlized Dream Boots;
- Movment Speed: 35%
- Warrior Resist.: 20%
- Poison Resist: 10%
- Max HP: 2000
- Max MP: 500

....and a lot more stats.......

CHAR STATS:
x HP: 15677
v SP: 3600
x STR: 135

CHAR BONUSES:
v 20% Chance to Poison
x 15% to Critical Hit
v Stun Resist
x 22% to Faint
v 45% warrior Resist
x 45% Sura resist
v 50% Assasin Resist

STATUS: No active anymore
Given away at 15th November 2008, due to In-Game issues and due to Boredome.




Nu är Jag Nöjd

Da Pengu's Arirang No. 5 version 2.0
x 1400 x 900 px upplösning
v 1280 x 800 px upplösning
x  FF eller Opera

Har ni inte detta, så blir det inget bra :)

Sådärja, ja, jag vet, ännu en episod i mitt oändliga byte av design. Men den här bakgrunden är faktiskt den bästa jag gjort på länge! Alltså med andra ord, jag är super nöjd! Jebblar vad mankänner sig självbelåten varje gång man tittar på den! Jag älskar (ärligt talat) den svaga aningen om att Sydkoreas symbol kan anas bakom tjejen! xD

Som ni kanske har lagt märke till så har jag slopat Headern och layt illustrationen. Istället använder jag mig av bakgrunden som bild. Jag vet inte varför, men det kanske bara är ett nytt sätt att göra en "header" på? xD
Den här bloggen är modern, så den kräver visserligen sina krav på besökarens upplösning som han/hon har på skärmen.

Nu skall jag sova! God Natt!

Okej Då Testar Vi...

Då skall vi se om länken funkar...

....och den funkade! Okej, så här kommer det att funka: Bilderna läggs in i ett enda inlägg, istället för att varje bild får ett eget inlägg. De nyaste bilderna läggs alltid överst, så den första bilden är alltid den nyaste.

Ni är varmt välkomna att kliva in i mitt lilla bildgalleri at any time! <^.^>

Natarhaan Gallery

Jag skall nu skapa ettlitet Gallery där jag lägger upp mina bilder. Ni kommer dit genom att klicka på "Y:et" i "READY" som finner alldeles över inläggen.

Arirang No. 5 Gallery

::::::Söndag 15/03 2009:::::


Här är ännu en bild under uppbyggnad. Vi gör samma sak med människorna längst ned till vänster på bilden. Vi skissar upp deras position. Vi lägger ut viktiga element som höghuset, skolan och träden. Därefter är det bara att dyga in på detaljerna.

::::::Söndag 15/03 2009:::::



Här är en halvfärdig bild, eller en bild under uppgbyggnad, gjord på Photoshop med endast basic verktygen. Jag ahr lagt ut alla viktiga element; så som molnens position, marken, staket och den bortomliggande sluttningen. Molnen har även markanta färger, vilket hjälper till att skapa en klar och dynamisk 3D djup när man arbetar med bilden.
Det här är det vanligaste sättet man bygger upp en bild på, en bild som skall ha många detaljer och som är stor.
Bilden är ett uttdrag från min berättelse World Wide Natarhaan.

Tryck på bilden för att få en större bild.

:::::Lördag 14/03 2009::::


Got bored so i did something easy and nothing fancy on Ms Paint

Go Go Hiromi! <^.^>



Tro det eller ej, men dessa är faktiskt bowlare! P-League, den Japanska versionen av Amerikanska PBA, fast för kvinnor. Ser i vissa fall mer ut som en Fashion show, ingen av dem har samma frilla från avsnitt till avsnitt, och nästan aldrig samma kläder. Men å andra sidan är det en väldigt kul serie att följa, och dom är duktiga med! xD

>Hiromi är ju bara för gullig :D<

Rolig Fakta:
x Dom spelar på snustorra banor
v Deras snitt bygger inte på skills :(
x Några av dem är sponsrad av DHC
v Man kan nästan ana att vissa matcher är uppgjorda
x Dom spelar på samma banprofil hela tiden
v Urara Himeji, en av deltagarna, är som ett litet barn i sättet när hon spelar :D

Urtidsmat

Hey, vad tycker ni om min "Pastasaurie?" Är den inte gullig va? xD


Formell Definition

En skevkropp är en mängd K tillsammans med två binära operationer + och · samt två olika element 0 och 1, som uppfyller följande räknelagar: För alla element a, b och c i K, och för varje nollskilt element d i K gäller:

    a + b = b + a   (kommutativitet);
    (a + b) + c = a + (b + c)   och   (a · b) · c = a · (b · c)   (associativitet);
    a + 0 = 0 + a = a · 1 = 1 · a = a (existens av neutrala element);
    a · (b + c) = a · b + a · c   och   (a + b) · c = a · c + b · c (distributivitet);
    Det finns ett x och ett y i K, sådana att   a + x = x + a = 0   och   d · y = y · d = 1 (invertibilitet).

Detta element y kallas för inversen till d.


Fy fan vilket jävla skitsnack :S

Don't Fear The Reaper

"All our times have come
here but now they´re gone
Seasons don´t fear the reaper
nor do the wind the sun or the rain
we can be like they are

Come on baby
don´t fear the reaper
baby take my hand
don´t fear the reaper
we'll be able to fly
baby I´m your man"


Life is a Glitch, Then You Die

Body {

x CPU:n Laggar
v CPU:n Får spel
x CPU:n Somnar

}

#Header {

v Da Pengu Laggar
x Da Pengu Får Spel
v Da Pengu vill mosa Routern
}
ShowEvent(onloop=Null;){
x Matten börjar bli svår
v Da Pengu Börjar bli svår
x Da Pengu Laggar
v Da Pengu Får Spel
x Da Pengu Skiter i matten
}
(....)
Return; if=false; {

v Da Pengu Börjar om som en vuxen människa

}
preform action:{
x Da Pengu Ritar en fin bild på MS Paint
v MS Paint Dampar ur
x Ms Paint Don't Responding
v Da Pengu Tuggar på sin arm
x Da Pengu Får damp
}
if del=null; var[action; flag =>0, 0 []
////execute; True = false;
{
v Da Pengu ger upp och går ut på en kort Promenad
}
///End

Nyheter!

Här är några nyheter kring min nya design:

x Sidan är kortare
v Första sidan är smalare xD
x En ny låt har valts (Relation - Your Tiny Mind) Ni hittar den under klockan.
v Endast 2 inlägg per visning (gud vad skönt med en KORT blogg)
x No header
v Ny Chat Box
x Länkarna har förkortats till enbart Blog Exits
v "Previously" visar ny bara 4 länkar. Resten ligger i "Archive"

Så nu har min blogg bantat ned sig ordentligt. Den här stilen skall jag nu försöka hålla ett tag. Nu har jag äntligen hittat ens til som passar mig :D

\,,/<^.~\,,/

Ja, jag vet att jag snackar mer om min blogg design än vad jag gör om vardagslivet. Men, som jag sa tidigare, jag älskar design! Jag blev extremt nöjd med den här designen.
Header är minimerad till endas 100px, och hela bloggens bas är förflyttad 320px nedåt, för att låta bakgrunden ugöra själva layten.

Hade stora funderingar på hur jag skulle få bloggen att se lite mer intressant ut, och Blogg.se har verkligen sina begränsningar. Bla. kan man av någon anledning inte kontrollera hur många inlägg man vill skall visas, så sidan blir sju mil lång. Sedan kan man inte redigera texten i själva inläggen internt, vilket är ett konstigt minus.

Andra saker som jag brottades med igår, enda in till sena natten var IE buggarna. Av någon anledning kan IE inte visa Margin. Jag googlade i två timmar, och fick alltid samma svar: "IE shows Margin values twice", med andra ord, om du har Margin:20px; så visar IE istället en margin på 40px!

Mitt problem var att IE inte visade någon margin alls! Den har sidans margin är 320px, men i IE var den lika med 0. Det betyder att sidan är klistrad till överkanten på webläsare, och bakgrunden syns inte. Så efter några timmars frustrerande letande och fixande så gav jag upp och PLACERADE EN TABELL MED HÖJDEN 320PX I <HEAD> TAGGEN ROFL...!!!

Det, om något annat, verkar i alla fall fungera, men om ni ser buggar och konstiga saker i olika webbläsare, så säg till mig :)

Annat är att Opera inte visar den korrekt, där försvinner delar av den svarta BG färgen bloggkroppen utgör -.-
Både AVANT och IE gör så att texten som står över de fyra låtarna som finns under CBOXEN istället står vid sidan av Youtube spelarna, så dom "sticker ut" från sidan vilket är skitfult, men inget jag kan göra åt.

Så använd Fire Fox om du vill se hur min blogg verkligen ser ut xD

Dags igen för lite ombyte

Hahaha, vad säger ni nu då? Nu har jag tagit bort hela Header, så bara toppen av den förra bilden syns :D Blev ganska nöjd ändå, BG bilden gör ju sitt jobb som sidans huvud layt! :D

Ni vet, när uppdateringen på min sida ser ut att vara helt nere, så kan ni nästan räkna med att en ny design dyker upp inom kort. Jag är en sådan person som inte kan ha samma design året om... jag måste "byta om" lite då och då :D

Så den här designen kommer förmodligen inte heller att vara den sista xD

0_o



LOL säger jag bara :/

Felet Fixat!

Nu är allting återställt, och sidan skall fungera som den skall. Det hade blivit lite fel på ID Taggarna. Nu kan ni återigen börja posta och spamma på, om ni har roligt, hahahaha!!!


///Da Pingu

Reperation!

Reperation Pågår!

Något har messat till det på min blogg, ett okänt CGI fel eller något dylikt, eftersom peps inte kan Posta kommentarer :/
Håller på att felsöka koderna nu, så förhoppningsvis skall felet vara fixat i dag! :D Btw, Uppdaterigen kommer att fortsätta nu, då jag har jobbat på en annan sida, och för att jag inte haft någon vidare lust att uppdatera sidan. Ibland har jag mina perioder, ni vet :S

Cheer up mates!





RSS 2.0