Klart Bäst xD

NEW! - Love Song has been added! Finfin Gitarsång! Passar bra runt lägerelden eller vid stranden. Du finner den alldeles över Chat Boxen (gul)!



WOAH DEN HÄR LÅTEN....... LYSSNA PÅ DEN ROFL... mellan 3:05 och frammåt... så sällan man stöter på sådana här underbara låtar :) Man blir helt enkelt glad av dom xD




Den här ju bara för Go... Ethnic Chill

Korean traditional Music



Okej, det här är lite udda, men det låter inte för dåligt om man verkligen bjuder till. Filmen har lite olika inslag. Lyssna själv och bedöm, men enligt mig får den en 5/10.




Den här killen är duktig, och musiken mycket bra. En av de bättre versionerna av Arirang so far. Den får klart 8.5/10 från mig! Lyssna på den, jag rekomenderar det!




Även om musiken är den bästa, så tror jag ändå att utomhusstämningen är den bästa! Att spela ute i naturen som dom gör måste ju vara fantastiskt, så där i skymningen bland träd och en fin vy över bergen och havet där bakom. Inte en för stor publik som vrålar, alla sitter avslappnade och lyssar till kvällskonserten... fin fint! 4.5/10 av mig, men 8/10 för atmosfärisk känsla! xD
 


Teasing or what?



Tja, bestäm själva! xD

Personligen hatar jag inte Tiffany, men det här är ju för bra!

Vill ha vänner

I want some friends!!! Hur i H***** får man fler vänner på bloggarna? Jag har bara Peter, men i want some more, rofl....

Gud vad jag beter mig barnsligt, men allvarligt talat, jag vill ha fler vänner... som typ läser det jag gör och ger lite eko på dom där bilderna jag plankar upp för er, heheheh.

Jag skall in på bloggtoppen och rensa ut huset där... får väl se vad man finner, kanske en hög med dynga eller kanske något så vacker som en... vän :)






"I wanna shine on in the hearts of men
I want a meaning from the back of my broken hand"

Den Gyllene Hammaren

Den gyllene hammaren är ett älskat begrepp om personer som bara ser sina egna teorieroch åsikter som de enda gällande och lagliga och därför applicerar han/hon dem på saker som dom från början inte var tänkta för. Man brukar jämföra med ett litet barn som har en hammare i handen, och några spikar. Barnet tycker att det är kul med spikarna, och slår därför allihop i plankan. Spikarna tar efter ett tag slut, men ungen tycker att det är så roligt att allting i dess omgivning börjar te sig som spikar.

Är det inte lite så med alla extremer här i samhället, och hos olika idiologer samt politiker? Människor som (te x) säger att alla har en rättighet, inkluderat djur, fast man egentligen inte då, riktigt tänker på vad en rättighet faktiskt är?
Eller journalister/författare som vid olika rättegångar, helt plötsligt blir som övertygade om en teori, och som sedan sitter där och kritiserar in i det längsta, som om dom vore polisen som visste bättre.

Catrine Da Costa är ett utmärkt exempel på hur journalister aka. författare tillgrep Den Gyllene Hammaren, och slog den i huvudet på så väl mordutredare som barn och föräldrar.

Min tolkning av den rättegången när jag hörde den på P3 Dokumentär:

En person vars namn jag utelämnar, skrev om en involverad persons berättelser och dennes dotter, så att man kunde tro att dom bägge två var helt sinnesjuka och opålitliga. Min tolkning av det han skrev är följande:

"Med det säger han att man inte skall lyssna på, eller tro på när små barn berättar om (...), och när mödrarna (oftast kvinnor) reser sig, så slår han ned även deras berättelser och iaktagelser, och förvandlar deras vittneskildringar till rena sagor och fantasiskapelser." 

Skulle ett litet barn hitta på om sådant, när det ännu inte är stort nog att förstå varför man ljuger, och också inse situationen som lämplig att ljuga (för att få uppmärksamhet vilket enbart är motivet i en sådan situation)?
Om Barnet var den person som började, varför skulle modern då bara "haka" på, utan att sätta spjärn, om det vore en lögn alltihop?

Jag blev upprörd.

Vissa människor skall bara vara tyst och låta polisen göra sitt jobb. Man säger ju att läckor i utredningar spoilierar deras arbeten, vilket är sant, men personer som sätter misstro i folk och som försöker motbevisa arbetets gång, måste ju, om än annat, vara förstörande och förödande för ett sådant viktigt jobb som en mordutredning är, eller hur?

Hur kommer det sig att en författare/Journalist helt plötsligt kan sätta sig ned och tolka en polisutredning och sedan avgöra vad som är rätt och fel? När polis/mordutredare har år av erfarenhet bakom sig, just på sådanna här områden?  Det är som om jag skulle gå fram till piloten i planet och säga åt honom vad som är rätt eller fel under en nödsituation. Det är en skilnad mot dom journalister/författare som upptäcker saker som gör att polisen uppmärksammas på kriminella personer (Trustor Härvan bla.), men det är en helt annan sak.

"I wanna shine on in the hearts of men
I want a meaning from the back of my broken hand
"

Ny Design 2

Hej, nu ser ni hur min sida ser ut!

Jag noterade dock att den skiljer sig ganska mycket i olika webläsare :S

Min sida ser bäst ut i:

Mozilla FireFox (dom nyare versionerna)
Opera (nyare versioner)
Avant Web (Nyare versioner)

Screenresulotion: 1440 x 900

Ny Design :)

Blev ganksa trött på allt rosa, så jag ändrade designen lite... igen xD
Jag skall fixa iordning den här lite till senare

Nya bilder på gång!

Nåja den här sidan är inte helt död trots allt! xD

Det kommer upp nya bilder på mina kära natarhaanare senare! Jag håller på med en nu. Hopas ni gillar dom! Ni får gärna säga vad ni tycker, då detta även är etyt prov på mina föråldrande estetiska förmågor, hahaha ;D

Älskar MS Paint, Paint in da Ass!


PS. Varför har man tagitbort dessa simpla ritfunktioner som man har i Paint i Photoshop? Lite svagt kan man tycka :S

Li Marshall

Phu, äntligen färdig med omplaceringen av drygt en halv miljon MP3 låtar :S
Jo, man var ju tvungen att rensa ut lite, har drygt 50/50 av MP3 och Wave, och det är ju wave-filerna som tar space. Jag fick ungefär 25gb mer space efter 5h av rensande :D

Jag omorganiserade mapparna, skapade en helt ny mapp för musik, och gjorde nya undermappar. Så nu är det hela ordnat som sådant: alla Techno låtar ligger i en enda mapp, en mapp för MP3 och en för Wave, osv.
Då blir det lättare att rensa ut,än att ha 2500 mappar att gå igenom :D

Förresten, en ny Karraktär från min story; LI MARHSALL!

Hon är i och försig ingen ny karaktär, men det är första gången som hon avbildas, så denna bildär lite unik trots allt!
Fortfarande samma gamla MS Paint det går ju lättare att rita i det programmet än i PP.

Du Förresten!

Ni måste bara lyssna på låten "Sky - Trees", den är ju BARA FÖR HÄRLIG!
Ni hittar låten över Chatboxen :D (NEW! - Sky Trees)

Bandet som har gjort den kallas för "Solar Fields"

Typ: Electronia/Relax musik för hemmabio anläggningar eller multiple högtalarsystem.
Equippments in order to listen: Stora (eller många små) högtalare, med en bra bas, 10 - 15% volym av 100%
Headphones: Inte att rekomendera, om inte, JVC eller Sinnheiser 30000+ Hz.
Känsla: Luta er tillbaka och njut av en kraftfull basslingor och med underbara toner och melodi!


Det här är musik - i alla fall enligt mig!

Åh, jag lyssnade mycket på sådant här när jag pluggade - hur härligt som helst!

SNÖ...!?

Men vad i helsike då.... tittar man ut genom förnstret kan man ju tro att man är tillbaks i December 2008 <-.->

I alla fall så skulle jag till stan idag, men jag bor en mil ut på landet, och så som det snöar har man ingen lust att cykla - På gotland är allt över en mil = 1 ljusår i distans. En enkel jämförelse: I Ryd så går bussen 1 gång var 20 minut. Här går dom 5 gånger per dag, 6:00, 7:30, 9:15 och 15: 30 och 16:30. Och så kostar det sjukt mycket också <-.->

Jag har lotsat igenom en hel del bloggar, oh Peters enorma vänskapskrets :S, själv har jag typ... bara honom som bloggar, hehehe. Det känns nästan som om jag tränger mig på han och hans vänner :/

I alla fall, skall kanske börja Photoshoppa lite... jag har ingen scanner, så mina bilder som jag gjort för hand kan jag tyvärr inte visa för er, men jag har några äldre bilder på Deviantart, bilder som jag typ gjorde när jag andra året på Gymnasiet :S
Skiss - gjordes när jag gick första året 0_o
en gammal bild från 1:a året på Gymnasiet. Notera hennes utsträckt ben, egentligen så var det tänkt att en person skulle hålla i hennes vrister, men av någon anledning blev den personen aldrig någon realitet :S



Nåja, på den tiden, 2004, var det inne med Worms Armageddon, tänka sig vad man kunde få ned på ritpappret då :S


Peter, här har du en av mina "Natarhaanare" på bild! Du kanske kommer ihåg när jag berättade om det där stora projektet jag hade xD? En snabb skiss av karaktären Micollie, gjord på MS Paint, 2007



(Uppdaterad) Här är en annan, hon heter Eih, och är en relativ ny karaktär i min Natarhaan - sagovärld. Gjord i MS Paint, 2008 i Januari. Notera skilnaden i ritstrukturen mellan bilden från 2007 och 2008!

Det kommer kanske mer bilder!

Konstigt?

En rolig grej på YesStyle:

Jag surfade runt lite på skoj, spanade in deras ursnygga grejer.
Jag såg ett par mycket fina smycken för otroliga 7000$ (typ runt 50000kr). Inget märkvärdigt med priset, men om man kollade lite nogare:

(Inom smyckes avdelningen)
Längst upp till höger så står det något med: "Fraktfritt vid köp över 150$ (alla produkter) Internationell leverans"
Alltså, man betalar ingen avgift för transporten.

Nedanför själva informationen om smycket och betalningssätt: "230$ Fee för Fri International Shipping"
Här betalar du tydligen för att få en kostnadsfri leverans.

Betala för FRI leverans eller vad? 0_o


LOL säger jag bara.

:)

God morgon Everyone!


11:50 am Sapporo

お(~∇~* )ノ は(*~∇~*)ノ よっ( *~∇~)ノ




Rain Swept Love

Den nya sidan är nu på gång! Beräknas öppnas någon gång nästa vecka kanske :D

Sub Domän

God dag sir!

Hmm, jag har suttit och klurat lite på hur jag skall utveckla min "fina" blogg. Jag funderar dock på att skapa en sub-blogg, som skall handla om reality-fantasy. Man kan ju då undra vad den skall handla om, och det är just det jag tänker på.
Jag funderar på om jag inte skulle ta och väcka några av mina gamla projekt till liv igen.
Jag har några riktigt fina grejer som ligger och väntar på att få slutföras; och jag har stora förväntningar om det! Nå, poängen med det här projektet är att jag vill dela med mig allt till er (jovisst, ni kommer att märka vilken fantasi jag har), och varför skall man ta betalt för allting, när man kan få det gratis?

Min sub-blogg skall bli som ett sorts "Drop-In", där du kan gå in, läsa och gå ut igen, utan att bli medlem eller ha andra märkliga inträdes ritualer för dig. Jag vet inte när den bloggen kommer igång, kanske idag eller i morgon, eller nästa vecka - jag måste först se över hur jag skall organisera det hela.
Dock är de tnågot jag brinner för, så en blogg om detta kommer att dyka upp, inom sinom tid :D

Kategori
Vad är då reality-fantasy för något? Traditionellt kanske man genast börjar tänka på drakar och allt det där som normalt brukar förknippas med ordet "Fantasy".  Reality Fantasy är, om man skall ge en överskådlig förklaring; mer som ett slags mellanting mellan Fantasy och Reality. När man nämner ordet "Fantasy" i den här meningen, så innebär det inte alls att det behöver handla om sagor, det kan lika gärna vara en påhittad historia, som utspelas sig någonstans här på jorden, men beskriven på ett sådant sätt, att det är som att kika in i en annans, påhittade värld.
Okej jag skall utveckla mig lite bättre på den nya bloggen, i swear! :D

Det kommer mera information, så hang on, I'll be back soon!


Det Tar sig :)

Hehehe, nu har jag börjat komma igång med designen... förvåningsvärt mycket man kan göra ändå med den här editorn :) Ha, man känner sig ganska ringrostig när man väl börjar koda igen; det var ju ett väldans bra tag man höll på med sådant här xD. Jag var 15 sist jag gjorde det, om jag inte minns helt fel... 5 år sedan, hahaha!

Nåja, än så länge har jag nöjt mig med att flytta runt på olika objekt på sidan, och så några annorlunda lösningar på länkar; istället för en textad länk, så har jag gjort bildlänkar, som ni kan se till höger. När sidan har laddads klart (det är en konstig bugg), så får ni se vad som händer när man för pekaren över länken! ;)

Nåja jag blev i alla fal väldigt nöjd med det - och det kommer fler bildlänkar naturligtvis! Och sedan skall jag väl ändra på lite mer saker som gör sidanmer interaktiv :) Har pillat med den hela dagen nu, skall nog ta och sluta för idag nu :)

Sov gott allesammans!

3Steps Ahead

Skall spela lite nu... orkar inte vänta svar från CSN på telefonen. Har suttit i en tjugominuter nu och väntat påd en där jäkla kön, alla som är före mig, typ 100 samtal <-.->

Och min Space-bar knapp på tangentbordet fortsätter att dampa sig... så fort jag får cash så blir det raka vägen till närmsta datorbutik och ett nytt tangentbord :)

I'll Catch ya later!

Arirang

Hej!

För er som har besökt min blogg förut, nu har jag bytt namn och även bloggadress.
Numera går den under det här namnet; Arirang, efter en känd Koreansk folksång.
Layten och interfacet kommer dock att vara densamma, och jag får starta igång med bloggandet nu.

Anledningen till varför jag bytte, berodde på att det första namnet lät som namnet på en porrsida, och  för att det var oseriöst namn på en blogg. Dessutom lät det fånigt, ärligt talat :S

Så, om någon Crew kommer, detta är inte en CopyCat som är i farten! Oriental Twilight har blivit avslutad och borttagen av mig, den finns alltså inte kvar längre. Men dock så finns jag kvar! :D
Arirang Festival

Välkommen till min nya blogg!






RSS 2.0